Epilarea definitivă – ce este, pregătire, rezultate și prețuri

Epilare definitivă preț

Dacă te-ai săturat de inconfortul provocat de metodele de epilare tradiționale, atunci epilarea definitivă poate fi o opțiune care merită luată în considerare,  mai ales dacă acestea iți provoacă și complicații ( foliculita, fire crescute sub piele, iritații constante). Îți prezentăm în acest articol tot ce trebuie să știi despre epilarea definitivă cu laser, astfel încât să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Majoritatea oamenilor doresc ca părul lor să fie des și luxuriant pe cap. Restul corpului, pe de altă parte, ar trebui să fie cât mai neted posibil și fără păr nedorit. Nu doar femeile, ci din ce în ce mai mulți bărbați se epilează cu lama sau prin smulgere, dar aceste metode sunt consumatoare de timp și mențin pielea fără păr pentru doar câteva zile sau săptămâni.

Iritațiile, firele crescute în piele, roșeața, durerea sau pielea uscată sunt doar câteva dintre motivele pentru care tot mai multe femei și bărbați aleg să renunțe la epilarea tradițională, în detrimentul celei care folosește laser.

Ce este epilarea definitivă (laser)?

Epilarea definitivă este o procedură non-invazivă și funcționează prin direcționarea luminii laserului, care se transformă în căldură și care, acționează direct pe foliculul de păr de la rădăcină, împiedicând creșterea.

Epilarea cu laser distruge părul de la rădăcină. Lungimea de undă, de fapt, atacă direct bulbul de păr, fără a deranja pielea și alte zone ale dermului. Melanina absoarbe lumina laserului și distruge foliculul de păr, împiedicând reproducerea acestuia. Tehnica este extrem de precisă: fasciculul de lumină lovește pigmentul părului într-un mod super selectiv și permite distrugerea rădăcinilor părului din orice parte a corpului atât la femei, cât și la bărbați.
Pentru a îndepărta părul nedorit sunt folosite mai multe tipuri de laserele, cum ar fi diodă sau alexandrit . Modul în care funcționează aceste lasere se bazează pe lungimea lor de undă, care permite razelor laser să pătrundă până la rădăcinile părului.

Tehnologia laser diodă este în prezent cea mai nouă și eficientă pentru a scăpa de părul nedorit. La Clinica Endorfine procedurile de epilare definitivă cu laser diodă sunt realizate cu Primelase Excellence HR, unul dintre cele mai performante aparate, deținând standard de eficiență și siguranță Gold, ceea ce asigură tuturor pacienților tratamente mai rapide, confortabile și care se pot realiza pe toate tipurile de piele.

Frecvența ședințelor de epilare definitivă și rezultatele

Frecvența ședințelor depinde de tipul de piele precum și textura și densitatea firelor de păr. De regulă, sunt aproximativ 6 ședințe, însă la unele persoane părul ar putea fi eliminat complet chiar și după 8 ședințe. Ședințele se fac la intervale diferite, în funcție de zonă: părul trece printr-o fază de creștere, odihnă și pierdere. Totusi firele de păr trebuie captate în faza lor de creștere pentru a le îndepărta definitiv.

După realizarea ședințelor de epilare definitivă, te poți aștepta la o piele catifelată cu mai puține imperfecțiuni. Mai ales dacă înainte de confruntai cu foliculita sau cu iritațiile, vei descoperi că acestea sunt eliminate, lasându-ți o piele fină ca de bebeluș.

Rezultatele sunt semnificative încă de la prima ședință. În ceea ce privește durabilitatea lor, probabil te întrebi dacă epilarea definitivă…este într-adevăr definitivă. Legat de acest aspect este imporant să știi că cele mai bune rezultate dau o reducere permanentă de 90% a creșterii părului, dar hormonii fluctuanți îi pot face să crească din nou. Din acest motiv, ar putea fi nevoie să revii la câteva ședințe de întreținerea de-a lungul timpului. Totuși, frecvența acestora este mult mai mică, iar părul crescut va fi extrem de rar și de subțire. În  dependență de fiecare persoană în parte, ședințele de întreținere ar putea fi făcute de 1-2 ori pe an.

Cum te pregătești pentru epilarea definitivă?

Modul în care ne pregătim pentru sedințele de epilare definitivă cu laser influențează în mod direct eficiența tratamentului și numărul de sedințe necesare pentru obținerea rezultatelor dorite.

Nu trebuie smuls firul de păr cu cel puțin 4 săptămâni înainte. Este recomandat să renunți la epilarea cu ceară, epilatorul sau penseta. Laserul acționează la nivelul rădăcinii părului, iar în cazul în care aceasta este smulsă înainte de efectuarea tratamentului, nu se vor obține rezultatele dorite.

Folosește epilarea cu lama de ras sau cremă pe zona dorită cu o zi înainte de tratament. În felul acesta se evită pierderea de energie luminoasă la nivelul pielii și pentru a asigura un nivel mulțumitor de confort.

Nu folosi înainte de tratament loțiuni parfumate, deodorant, creme cu filtru solar sau alte produse cosmetice (mai aces cele care au în componență particule sclipitoare).  Înainte de efectuarea sedinței de epilare definitivă în clinică este recomandat să nu folosești aceste produse pe zona ce urmează să fie tratată, astfel acestea să nu determine apariția fotosensibilității.

Este indicat să nu expui la soare cu 4-7 zile înainte și după ședința de epilare defintivă.  Expunerea la soare ar putea cauza arsuri sau hiperpigmentări, astfel că este mult mai sigur să acoperi zonele tratate.

Respectarea recomandărilor post-tratament este la fel de importantă ca pregătirea pentru ședințele de epilare definitivă cu laser diodă. Astfel, este necesar să îngrijim pielea tratată cu mare atenție mai ales în primele 48 de ore de la finalizarea ședinței de tratament. În această perioadă se recomandă să eviți expunerea la soare/solar, folosirea deodorantului și dușurile fierbinți, pentru a nu sensibiliza pielea.

Cât costă epilarea definitivă?

Prețurile epilării definitive variază în funcție de zona dorită: o zonă facială (spre exemplu mustață sau obraji) este evident mai ieftină decât una corporală. Prețurile pentru o ședință full body variază între 1400 și 2000 de lei.
Special pentru tine, am dat cu praf magic peste lista de prețuri pentru lista de prețuri la epilarea definitivă cu laser și îți oferim cadou -40% la toate pachetele de epilare definitivă de 6 ședințe.

În această perioadă, ai 50% reducere pachetul de 6 ședințe de epilare definitivă Full Body (costă 4500 lei). În plus, ai posibilitatea de a plăti în 3 rate în perioada realizării ședințelor. Orice altă variantă de pachet se poate configura de către terapeuții noștri în dependență de rezultatele obținute.

Te întrebi dacă merită? Noi spunem că da, la fel și clientele noastre. Epilarea laser, deși pare mai costisitoare în comparație cu alte metode la început, economisește timp și bani pe termen lung.

Dacă te-ai săturat de aspectul inestetic al pielii după epilare și îți dorești să scapi această grijă constantă, te așteptăm să ne treci pragul. La Clinica Endorfine îți readucem zâmbetul pe buze și te scăpăm de griji, pentru ca tu să radiezi de energie feminină și bună dispoziție.

Completează formularul de contact pentru a programa prima ta ședință de epilare definitivă!

Completează formularul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *