Povestea noastră

Clinica Endorfine a început firesc, în urma unei nevoi acute în piață ieșeană de servicii de înaltă calitate. Astfel, a luat naștere o clinică creată după standarde internaționale, cu o echipă de specialiști desăvârșiți, echipamente de ultimă generație și tehnologie inovatoare recunoscută internațional.

Localizată central, Clinica Endorfine a devenit un spațiu dedicat transformării și redescoperirii frumuseții proprii. Protocoalele personalizate de tratament asigură de fiecare dată cele mai bune rezultate pentru toți cei care ne trec pragul.

Clinica Endorfine oferă tratamente personalizate dermatologice și estetice, non-invazive și minim-invazive, care asigură rezultate extraordinare fără disconfort, durere sau timp de recuperare.

Misiune

Misiunea Clinicii Endorfine este să ofere tratamente dermatologice, protocoale de estetică facială, rejuvenare, remodelare corporală și epilare definitivă care să fie mereu pe măsura aștepărilor pe care le au clienții noștri.

Dorim să ne ajutăm pacienții să se simtă cât mai bine în propria piele și să capete încredere în aspectul lor fizic, prin intermediul serviciilor și tratamentelor pe care le oferim.

Protocoalele de tratament sunt atent selecționate și personalizate fiecărui pacient în parte, astfel, fiecare activitate pe care o realizăm pune pacientul în centrul preocupărilor noastre. Abordarea centrată pe pacient și experiența echipei noastre de profesioniști în domeniul frumuseții ne ajută să oferim, de fiecare dată, soluții inovatoare, cu rezultate garantate

Obiectivul nostru, asumat cu profesionalism și seriozitate, este de a aduce în viața fiecărui pacient transformarea de care are nevoie pentru a-i reda încrederea în forțele proprii.

Echipa noastră

Echipa noastră te va ajuta să înțelegi mai bine nevoile organismului tău și soluțiile care îți pot fi utile.

Elena Păun

Iuliana Untu 

Natalia Carp

Andreea Dumitriu