Estetică facială

La Clinica Endorfine vei găsi, pe lângă serviciile performante și echipamentele de top, o echipă dedicată și un spațiu potrivit nevoilor tale.

Stabilește o primă întâlnire

Tratamente de curățare

Tratament de curățare cu VENUS GLOW

Tratament de curățare cu VENUS GLOW

Acest tratament pentru curățarea profundă a porilor, a tenului de sebum, și extracția punctelor negre, se efectuează funcție de necesitatea tenului și de recomandarea specialistului.Tratamentul nu este dureros și include următoarele etape:

 1. Curățare, exfoliere și tonifiere ten;
 2. Masaj facial;
 3. Mască saună pentru deschidere pori;
 4. Curățare sebum cu Venus Glow;
 5. Extracție puncte negre;
 6. Mască antiseptică;
 7. Mască calmantă.

Un ten curat este, cu siguranță, semnătura Venus Glow. Cu ajutorului acestui echipament, îți oferim un tratament pentru curățarea profundă a tenului și a porilor, corectează tonurile neuniforme ale pielii și îi redă elasticitatea. De asemenea, acesta ține sub control secreția de sebum și îndepărtează eficient punctele negre. Sub acțiunea jetului de soluție specială și a vacuumului, Venus Glow permite extracția completă și în profunzime a sebumului din pori.

Tratament clasic de curățare cu extracție comedoane

Tratament clasic de curățare cu extracție comedoane

Acest tratament antiacneic presupune curățarea feței prin extracția comedoanelor. Tratamentul de extracție poate fi ușor dureros, în funcție de problematica tenului. La Endorfine, tratamentul antiacneic de extracție a comedoanelor implică următoarele etape:

 1. Demachiere, exfoliere și tonifiere ten;
 2. Mască saună;
 3. Curățare ten în profunzime cu Venus Glow;
 4. Extracție comedoane;
 5. Mască antiseptică;
 6. Mască calmantă;
 7. Cremă antiacneică.

Un ten curat este, cu siguranță, semnătura Venus Glow. Echipamentul asigură curățarea profundă a tenului și a porilor, corectează tonurile neuniforme ale pielii și îi redă elasticitatea. De asemenea, acesta ține sub control secreția de sebum și îndepărtează eficient punctele negre. Sub acțiunea jetului de soluție specială și a vacuumului, Venus Glow permite extracția completă și în profunzime a sebumului din pori.

 

Tratament antiacneic antiinflamator

Tratament antiacneic antiinflamator

Acest tratament antiacneic antiinflamator de la clinicaendorfine se recomandă în faza acută a acneei, pentru a reduce inflamațiile și a calma tenul.

În cadrul acestui tratament, nu se face curățirea feței prin extracție.Tratamentul este facil și nu este dureros. Acesta implică următoarele etape:

 1. Curățare și tonifiere ten;
 2. Mască antiinflamatoare;
 3. Mască antiseptică;
 4. Mască calmantă.

 

Phytopeeling

Phytopeeling

În esența lui phytopeeling-ul este varianta naturală a peeling-ului clasic, respectiv a celui chimic. Deosebirea este aceea că phytopeeling-ul este complet natural și se face cu ajutorul plantelor.

Prin aplicarea tratamentului de phytopeeling se obține o reacție de hiperemie puternică la nivelul tegumentului obligând astfel straturile superioare ale țesutului să se exfolieze.

Circulația sanguină stimulată intensifică metabolismul celular, inducând o regenerare accelerată a tuturor tipurilor de celule, până la stratul dermal care are în compoziția lui fibroblaste și fibrocite care au ca principală funcție sinteza componentei fibrilare: colagen, reticulină, elastină, fibronectină, glicozaminoglicani – acid hialuronic.

Procesul de vindecare constă în formarea de celule noi care vor determina întinerirea, netezirea și întinderea pielii.

      Trebuie știut ca phytopeeling-ul se face în general primăvara și toamna, când pielea trebuie regenerată și revitalizată după un anotimp în care a fost supusă agresiunii atmosferice, respectiv frigul și căldurile extreme. Utilitatea acestui tratament dermatologic este aceea ca reprezintă o excelentă metodă anti-îmbătrânire, un foarte eficace tratament

de înfrumusețare și fiind absolut natural este recomandat oricărei persoane ce tine la înfățișarea sa. Fac excepție de la phytopeeling cei care suferă de cuperoză, acnee activă sau alte afecțiuni acute.

 

 

Peeling glicolic

Peeling glicolic

Dermatologii recomanda acidul glicolic pentru ca acesta este folosit pentru a elibera porii blocati. Practic aceasta substanta are rezultate foarte bune pentru persoanele care vor sa trateze acneea. Ideea este ca AG-ul actioneaza ca un exfoliant puternic ce elimina celulele moarte de piele care blocheaza porii si cauzeaza puncte negre si comedoane si creeaza anumite complicatii cum e acneea. Porii blocati se pot infecta apoi din cauza bacteriilor care se dezvolta in interiorul lor, rezultatul fiind cosurile si pielea inflamata.

  Proprietatile sale de exfoliere chimica trateaza pielea lipsita de stralucire, estompeaza petele pigmentare uniformizand culoarea pielii si reduce ridurile fine. Cercetarile au mai aratat ca acidul glicolic poate stimula productia de colagen, ceea ce ofera pielii un aspect mai ferm si o textura uniforma. Colagenul este proteina care ofera elasticitate si ferimitate pielii, iar odata cu inaintarea in varsta nivelul sau scade in mod natural. Acidul glicolic va stimula productia de colagen si iti va preveni “lasarea” pielii.

Tratament clasic pentru depigmentare

Tratament clasic pentru depigmentare

 Acest tratament pentru depigmentare ajută la diminuarea și eliminarea completă a petelor pigmentare de diferite etiologii, precum pistruii, petele solare sau petele de vârstă. Frecvența tratamentului se stabilește funcție de intensitatea petelor.

Tratamentul nu este dureros și include următoarele etape:

 • Curățare;
 • Exfoliere și tonifiere ten;
 • Masaj facial cu cremă de depigmentare;
 • Serum cu vitamina C;
 • Mască și cremă cu efect de înălbire.

Tratamente lifting

Tratament lifting VENUS LEGACY

Tratament lifting VENUS LEGACY

Acest tratament facial cu radiofrecvență, realizat cu ajutorul echipamentului Venus Legacy, are rolul de a diminua ridurile și a oferi fermitate pielii. Tratamentele se pot efectua pe conturul ochilor, față, gușă și gât, iar rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință. Tratamentul diminuează ridurile și strânge pielea lăsată de pe față și gât. Util atât la nivelul feței, cât și al corpului, Venus Legacy este un aparat estetic non-invaziv ce întinerește pielea și ajută la remodelarea corporală.

Tehnologia de ultimă generație utilizată garantează rezultate sigure, în mod rapid și confortabil pentru pacient.Tratamentul facial cu radiofrecvență este confortabil și nu necesită timp de recuperare. În plus, tehnologia avansată pe care o utilizăm este sigură pentru orice tip de piele.

 

Tratament clasic lifting

Tratament clasic lifting

Este un tratament unic, ce  înlocuiește cu succes liftingul chirurgical, după mai multe aplicări. Se poate aplica pe următoarele zone: frunte, pomeți, bărbie, gât și decolteu.

Pe partea de lifting facial rezultatele sunt vizibile după prima ședință.

 

Tratamente hidratare

Tratament Intraceuticals

Tratament Intraceuticals

Este unul dintre cele mai utilizate tratamente faciale la nivel mondial, apreciat de vedete din toată lumea.Acesta revoluționează domeniul tratamentelor anti-aging, întrucât este singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm.Ca tratament, Intraceuticals se adresează tenului normal, cu riduri fine, prevenind deshidratarea pielii și îmbătrânirea prematură. Este dovedit ca fiind cel mai eficient tratament de hidratare, contribuind la menținerea sănătății pielii și reducerii ridurilor prin combinarea acidului hialuronic și a oxigenului hiperbaric cu extracte de aloe vera, ceai verde și vitamina A, C și E.

Tipuri de tratamente      

Tratament Intraceuticals Rejuvenante – este tratamentul care hidratează  pielea, oferind efect de lifting. Este potrivit pentru toate tipurile de ten și oferă un aspect neted, reîntinerit și proaspăt. În plus, Rejuvenate tratează delicat ridurile și liniile fine;

Tratament Intraceuticals Atoxelene – este un tratament recunoscut pentru efectele asemănătoare botoxului. Acesta diminuează liniile fine și ridurile cauzate de contracțiile musculare. De asemenea, tratamentul catifelează și hidratează pielea și poate fi folosit în combinație cu alte tratamente Intraceuticals;  

Tratament Intraceuticals Opulence – tratamentul corector anti-pete pigmentare. Opulence calmează, relaxează și întinerește, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Este calmant, relaxant și reușește să uniformizeze tenul. Atenuează progresiv petele pigmentare, stopează fenomenul de pigmentare a pielii și încetinește sinteza de melanină;

Tratament Intraceuticals Clarity – perfect pentru tenul acneic, gras, seboreic sau cu impurități și pori dilatați. Ajută la calmarea pielii și la dispariția iritațiilor, precum și la netezire și matifiere. De la primul tratament Clarity, acneea este redusă, bacteriile sunt eliminate iar tenul tău va străluci.

 

Tratament Intraceuticals Boosters

Tratament Intraceuticals Boosters

Gama de boostere ale tratamentului Intraceuticals a fost creată pentru a oferi soluții pentru diverse probleme ale tenului, fiind disponibile atât în varianta pentru infuzie, cât și în cea de cremă, pentru a spori efectul tratamentului realizat în clinică.

Booster Vitamina A – Diminuează porii dilatați, tratează arsurile solare și uniformizează textura pielii.

Booster Antioxidanți – Revitalizează pielea cu ajutorul antioxidanților naturali extrem de puternici, respectiv extracte din kakadu plum, o plantă din Australia. Reduce cearcănele și luptă cu radicalii liberi.

Booster Vitamina C+3 – Protejează pielea cu 3 forme combinate de vitamina C, asigură foto-protecție și tratează hiperpigmentația.

Booster Colagen – Asigură un cocktail puternic de peptide de colagen pentru a reîntineri și restabili volumul și fermitatea pielii, reducând vizibil ridurile.

Pentru fiecare tratament cu oxigen este necesar un număr de 6 ședințe pentru rezultate spectaculoase.

Tratament hidratare clasic

Tratament hidratare clasic

Acest tratament pentru hidratare și rejuvenare contribuie la o hidratare mai profundă a tenului pentru a crește gradul de elasticitate și fermitate a pielii. Prin intermediul acestuia, te vei bucura de un aspect mai sănătos și mai tânăr.

Include:

 • Curățare, exfoliere și tonifiere ten;
 • Masaj facial;
 • Serum hidratant;             
 • Mască și cremă hidratantă, în funcție de recomandarea specialistului.

 

Tratament hidratare Golden Glow (cu nanoparticle de BioAUR)

Tratament hidratare Golden Glow (cu nanoparticle de BioAUR)

 

Tratamente faciale Venus Viva

Tratament Venus Viva full face, gât și decolteu

Tratament Venus Viva full face, gât și decolteu

Unul dintre cele mai versatile echipamente din domeniul esteticii, Venus Viva duce rejuvenarea facială la un nou nivel.Venus Viva este o soluție nechirurgicală pentru refacerea pielii, considerată minim invazivă.  Utilizăm tratamentul Viva full face pentru a corecta problemele tenului și a îmbunătăți aspectul pielii cu cicatrici post-acneice sau de alte tipuri, pori dilatați, riduri profunde.

Echipamentul Venus poate rezolva cu ușurință următoarele probleme: 

 • Reducerea vizibilă a porilor;
 • Reducerea semnelor de îmbătrânire;
 • Îndepărtarea neregularităților de textură;
 • Reducerea cicatricilor post-acneice;
 • Diminuarea ridurilor adânci și a celor fine;
 • Tratarea rozaceei.

Venus Viva are la bază noua tehnologie de radiofrecvență fracționată, cea mai puternică de pe piață, compatibilă cu toate tipurile de piele. E important de știut că radiofrecvența nanofracționată tratează pielea în profunzime, ameliorând și cele mai adânci iregularități ale acesteia. Prin tratamentul Venus Viva full face, cicatricile post-acneice sunt tratate din interior, astfel că rezultatele sunt vizibile și de lungă durată.

 

Tratament Venus Viva riduri frunte

Tratament Venus Viva riduri frunte

Venus Viva pentru riduri frunte reduce semnificativ ridurile profunde de pe frunte în mod nechirurgical. Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de piele. Venus Viva are la bază noua tehnologie de radiofrecvență fracționată, cea mai puternică de pe piață. 

Aceasta tratează pielea în profunzime, ameliorând și cele mai adânci iregularități ale acesteia. Tratamentul Venus Viva tratează cu succes ridurile tocmai pentru că tratează pielea în interior, în timp ce alte metode eșuează pentru că acționează la suprafața pielii.

Tratament Venus Vivapentru riduri ochi (laba gâștii)

Tratament Venus Vivapentru riduri ochi (laba gâștii)

Tratamentul Venus Viva pentru riduri colțul ochilor reduce semnificativ ridurile profunde sau fine din zona ochilor. Procedura este una minim invazivă, nedureroasă și nechirurgicală. Aceasta este potrivită pentru toate tipurile de piele. Venus Viva este o soluție nechirurgicală pentru refacerea pielii, considerată minim invazivă.

Echipamentul corectează problemele tenului și îmbunătățește aspectul pielii cu cicatrici, pori dilatați, riduri profunde.Venus Viva are la bază noua tehnologie de radiofrecvență fracționată, cea mai puternică de pe piață. Aceasta tratează pielea în profunzime, ameliorând și cele mai adânci iregularități ale acesteia.

Tratamentul Venus Viva pentru riduri colțul ochilor tratează cu succes  ridurile tocmai pentru că tratează pielea în interior, în timp ce alte metode eșuează pentru că acționează la suprafața pielii.

 

Tratament Venus Viva pentru pomeți

Tratament Venus Viva pentru pomeți

Tratamentul Venus Viva pentru pomeți tratează cicatricile post-acneice de pe pomeți, rozaceea sau alte afecțiuni, precum și aspectul neuniform al acestora. De asemenea, este util și pentru ameliorarea ridurilor de expresie.Venus Viva este o soluție nechirurgicală pentru refacerea pielii, considerată minim invazivă.

Echipamentul corectează problemele tenului și îmbunătățește aspectul pielii cu cicatrici, pori dilatați, riduri profunde. Venus Viva are la bază noua tehnologie de radiofrecvență fracționată, cea mai puternică de pe piață. Aceasta tratează pielea în profunzime, ameliorând și cele mai adânci iregularități ale acesteia.

Tratamentul Venus Viva pentru pomeți tratează cu succes cicatricile post-acneice sau ridurile tocmai pentru că tratează pielea în interior, în timp ce alte metode eșuează pentru că acționează la suprafața pielii.

 

Tratament Venus Viva pentru gât și decolteu

Tratament Venus Viva pentru gât și decolteu

Tratamentul Venus Viva pentru gat tratează cicatricile, laxitatea pielii, ridurile fine  sau alte afecțiuni, precum și aspectul neuniform . De asemenea, Venus Viva este o soluție nechirurgicală pentru refacerea pielii, considerată minim invaziv.

Echipamentul corectează problemele tenului și gatului,  îmbunătățește aspectul pielii cu cicatrici, pori dilatați, riduri profunde. Venus Viva are la bază noua tehnologie de radiofrecvență fracționată, cea mai puternică de pe piață. Aceasta tratează pielea în profunzime, ameliorând și cele mai adânci iregularități ale acesteia.

 

Tratament Venus Viva pentru cicatrici și vergeturi

Tratament Venus Viva pentru cicatrici și vergeturi

Dacă ai  cicatrici pe față sau corp, cu suprafețe reduse, poți opta pentru tratarea acestora cu Venus Viva pentru cicatrici – tarif fracționat per impuls.Tratamentul medical VenusViva este primul din lume care diminuează vizibil vergeturile, cicatricile încă de la prima ședință.

Aparatul afișează numărul de impulsuri utilizate într-o procedură astfel încât vei ști exact câte sunt. Pentru zonele extinse cu vergeturi se vor calcula tarife personalizate.Venus Viva este o soluție nechirurgicală pentru refacerea pielii, considerată minim invazivă. Echipamentul corectează problemele tenului și îmbunătățește aspectul pielii cu cicatrici, pori dilatați, riduri profunde.

Venus Viva are la bază noua tehnologie de radiofrecvență fracționată, cea mai puternică de pe piață. Aceasta tratează pielea în profunzime, ameliorând și cele mai adânci iregularități ale acesteia. Tratamentul Venus Viva pentru cicatrici tratează cu succes cicatricile post-acneice sau ridurile tocmai pentru că tratează pielea în interior, în timp ce alte metode eșuează pentru că acționează la suprafața pielii.

 

La Clinica Endorfine vei găsi, pe lângă serviciile performante și echipamentele de top, o echipă dedicată și un spațiu potrivit nevoilor tale.