Estetică facială

La Clinica Endorfine vei găsi, pe lângă serviciile performante și echipamentele de top, o echipă dedicată și un spațiu potrivit nevoilor tale.

Stabilește o primă întâlnire

Tratamente de curățare

Tratament de curățare cu VENUS GLOW
venus glow iasi

Tratament de curățare cu VENUS GLOW

Tratamentul Venus Glow este ideal pentru îndepărtarea impurităților, celulelor pielii uscate și excesului de sebum . Crește circulația locală micro-sanguină, astfel eficacitatea produselor post tratament și a terapiilor complementare este vizibil îmbunătățită. 

Beneficii:

 • Curățarea în profunzime;
 • Stimularea circulației sangvine;
 • Îmbunătățirea texturii pielii;
 • Tratarea ridurilor și liniilor fine;
 • Luminozitate;
 • Hidratare;
 • Detoxifiere;
 • Tonifiere.

Tratamentul de curățare și detoxifiere Venus Glow se personalizează, în funcție de starea pielii și nevoile pacientului. Echipamentul Venus Glow oferă tratamente confortabile, non-invazive, care lasă pielea curată, hidratată și mult mai sănătoasă. De asemenea, acesta ține sub control secreția de sebum și curata efficient porii. Sub acțiunea jetului de ser fiziologic și a vacuumului, Venus Glow permite extracția completă și în profunzime a sebumului din pori.

Tratamentul de curățare și detoxifiere Venus Glow este recomandat pentru toate tipurile de ten iar rezultatele sunt instantanee. Tenul va arăta vizibil mai sănătos, mai curat și mai hidratat imediat după ședința de tratament.

Tratamentul poate fi efectuat  în funcţie de nevoile tenului; săptămânal sau în combinație cu alte tratamente estetice și de îngrijire, pentru a pregăti pielea înaintea acestora.

Sesiunea de tratament durează 50 minute și nu necesită timp de recuperare.

Contraindicații: rozacee, cuperoză.

Tratamentul de curățare profundă cu extracție comedoane

Acest tip de tratament presupune curățarea profundă a tenului prin extracția tuturor comedoanelor albe și negre cu ajutorul spatulei cu ultrasunete sau tircomedonului, în funcție de fiecare pacient în parte. Rezultatele sunt imediate, tenul nu mai prezintă aspect neuniform, este curățat și îi este redată elasticitatea și luminozitatea. În urma acestui tratament se normalizează activitatea glandelor sebacee, astfel procesele inflamatorii sunt atenuate. 

În funcție de problemele tenului și de sensibilitatea acestuia, extracția comedoanelor poate fi ușor dureroasă. Cu toate acestea, specialiștii noștri se asigură ca fiecare pacient să aibă parte de cel mai ridicat nivel de confort.

Etape tratament:

 1. Demachiere, exfoliere și tonifiere ten;
 2. Mască saună;
 3. Curățare cu spatulă ultrasunete;
 4. Extracție comedoane;
 5. Dezinfectarea tenului;
 6. Mască antiseptică;
 7. Electroderm;
 8. Mască calmantă;
 9. Mască antiacneică.

Tratamentul poate fi repetat la 5-7 zile atunci când avem un ten foarte încărcat, până când tenul este curatat complet, iar pe ten nu mai sunt prezente nici un fel de comedoane. 

După tratamentul de curățare terapeutul poate recomanda atât produse de îngrijire acasă specifice tipului de ten cât și alte tratamente complementare pentru menținerea și îmbunătățirea stării pielii. 

Pentru menținerea rezultatelor obținute este necesară o rutină de îngrijire zilnică a tenului, corectă și completă. 

Durată tratament: 120 minute.

Tratament antiacneic antiinflamator

Tratament antiacneic antiinflamator

Tratamentul antiacneic și antiinflamator este recomandat în faza acută a acneei, pentru a reduce inflamațiile și pentru a calma tenul. Tratamentul este complet nedureros și nu se efectuează extracția mecanică a comedoanelor.

Etape tratament:

 1. Curățare și tonifiere ten;
 2. Mască antiinflamatoare;
 3. Mască antiseptică;
 4. Electroderm;
 5. Mască calmantă.
 6. Cremă de final.

Beneficii:

 • Reducerea inflamațiilor acute;
 • Eliminarea bacteriilor care produc acneea;
 • Îmbunătățirea aspectului acneei.

Tratamentul poate fi efectuat de sine stătător, ori de câte ori este necesar, însă este recomandat a fi efectuat împreună cu alte tratamente complementare, pentru obținerea rezultatlor maxime și tratarea completă a acneei.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este necesară o rutină de îngrijire zilnică a tenului, corectă și completă.

Durată tratament: 60 minute.

Phytopeeling

Phytopeeling

Tratamentul Phytopeeling este un peeling complet natural ce se realizează cu ajutorul plantelor. Prin aplicarea tratamentului de phytopeeling se urmărește obținerea unui efect de “arsură” controlată  obligând astfel straturile superioare ale țesutului să se exfolieze. Procesul de vindecare constă în formarea de celule noi care vor determina întinerirea, netezirea și întinderea pielii.

Tratamentul  Phytopeeling se recomandă pe un ten postacneic, ten cu cicatrici, pori dilatați și pentru îmbunătățirea texturii pielii. Perioada optimă pentru realizarea tratamentului este în anotimpul rece când razele soarelui nu sunt puternice. 

Beneficii:

 • Regenerarea accelerată a tenului;
 • Exfololierea profundă a tenului
 • Normalizarea secreției sebumului
 • Nivelarea reliefului pielii și micșorarea porilor dilatați
 • Revitalizarea pielii;
 • Proprietăți anti-aging;
 • Creșterea elasticității pielii.

Contraindicații:

Nu este indicat pentru tenurile care suferă de cuperoză în stadiu avansat, acnee activă purulentă,  leziuni deschise, sarcină și alăptare.

Durată tratament:

Durata tratamentului este de 60-90 min. Frecvența și intervalul tratamentelor este stabilită de terapeut în funcție de starea pielii.

Peeling glicolic
peeling facial iasi

Peeling glicolic

Acest tratament este un peeling superficial care folosește acidul glicolic pentru a penetra doar stratul superior al pielii cu scopul de a-l exfolia blând. Tratamentul este utilizat pentru a îmbunătați aspectul tenului depigmentat sau al pielii aspre, precum și pentru a oferi un aspect mai tânăr tenului.

Celulele moarte de la suprafața pielii fac ca tenul să devină tern, cu textură neuniformă, blochează porii și cauzează apariția iritațiilor, punctelor negre și acneei. Acidul glicolic este o moleculă folosită pentru a dizolva celulele moarte de pe suprafața pielii și lasă tenul mai neted și mai curat. De asemenea, acidul glicolic stimulează formarea de colagen și ajută la netezirea ridurilor și cicatricilor superficiale.

Proprietățile sale de exfoliere chimică tratează pielea lipsită de strălucire, estompează petele pigmentare, uniformizând culoarea pielii, și reduce ridurile fine. Cercetările au demonstrat că acidul glicolic stimulează producția de colagen, astfel oferă tenului un aspect mai ferm și o textură mai uniformă. Colagenul este proteina care conferă elasticitate și fermitate pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul colagenului scade în mod natural. Prin stimularea producției de colagen, acidul glicolic previne instalarea laxității pielii și ajută la tratarea acesteia.

Beneficii:

 • Stimularea producției de colagen;
 • Tratarea laxității cutanate;
 • Revitalizarea pielii;
 • Uniformizarea texturii pielii;
 • Luminozitate.

Peelingul glicolic este însoțit de disconfort lejer în timpul tratamentului și produce o descuamare fină ce poate dura 3-7 zile. Pentru a obține rezultate optime, procedeul se poate repeta la intervale de 3-6 săptămâni.

Durata tratamentului este de 45 minute.

Tratament clasic pentru depigmentare

Tratament clasic pentru depigmentare

Tratamentul clasic pentru depigmentare ajută la diminuarea petelor pigmentare de diferite etiologii, precum pistruii, petele solare sau petele de vârstă. Frecvența tratamentului se stabilește funcție de intensitatea petelor.

Etape tratament:

 1. Curățare;
 2. Exfoliere și tonifiere ten;
 3. Masaj facial cu cremă de depigmentare;
 4. Serum cu vitamina C;
 5. Mască și cremă cu efect de înălbire.

Beneficii:

 • Inhibă producerea melaninei în exces
 • Estompează petele hiperpigmentare;
 • Uniformizează culoarea și textura pielii.

Tratamentul are o durată de 60 minute.

Tratamente lifting

Tratament lifting VENUS LEGACY

Tratament lifting VENUS LEGACY

Tratamentul de lifting realizat cu echipamentul Venus Legacy are rolul de a diminua ridurile, a oferi fermitate și luminozitate pielii. Tratamentul de lifting Venus Legacy este recomandat atât femeilor cât și bărbaților și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii lipsită de  elasticitate. Tratamentele se pot efectua pe conturul ochilor, față, gușă și gât, iar rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință.

Tratamentul diminuează ridurile și strânge pielea lăsată de pe față și gât. Util atât la nivelul feței, cât și al corpului, Venus Legacy este un aparat estetic non-invaziv ce întinerește pielea și ajută la remodelarea corporală. Venus Legacy este cea mai avansată tehnologie pentru tratamente de rejuvenare facială și  utilizează radiofrecvență multipolară ce intensifică sinteza de colagen.

Beneficii:

 • Reducerea ridurilor;
 • Netezirea pielii feței, gâtului și a decolteului;
 • Tratarea bărbiei duble;
 • Tratarea laxității cutanate;
 • Remodelarea formei ovale a feței
 • Oferă luminozitate pielii.

Studiile clinice au demonstrat că procedura de rejuvenare facială Venus Legacy tonifiază pielea și îi redă elasticitatea cu până la 80%. De asemenea, reduce numărul de linii fine ale pielii cu 90% după un protocol de 6 – 10 ședințe. Tratamentul este confortabil, nu necesită timp de recuperare și este adecvat pentru toate tipurile de piele.

Tehnologia de ultimă generație utilizată garantează rezultate sigure, rapide și confortabile pentru pacient.Tratamentul facial cu radiofrecvență nu necesită timp de recuperare.

Tratamentul are o durată de 30- 45 minute.

Mezoterapie (micro-needling)

Mezoterapie (micro-needling)

Microneedling sau altfel spus, mezoterapia, este o procedură non-invazivă ce utilizează un dispozitiv cu ace fine pentru a crea mii de micro-canale superficiale în piele, declanșând un răspuns natural de vindecare. Această tehnică stimulează producția de colagen, esențială pentru fermitatea și elasticitatea pielii.

Cum funcționează: Procedura presupune crearea de microleziuni controlate în piele, declanșând un răspuns inflamator și eliberând factori de creștere care stimulează producția de colagen. În timp, pielea devine mai fermă, cu textură îmbunătățită, iar ridurile se reduc treptat.

Beneficii:

 • Stimularea producției de colagen: colagenul este esențial pentru fermitatea și elasticitatea pielii.
 • Reducerea ridurilor și liniilor fine: Procedura contribuie la estomparea ridurilor și a liniilor fine, oferind pielii un aspect mai tânăr și mai neted.
 • Îmbunătățirea texturii pielii: procedura ajută la uniformizarea și îmbunătățirea texturii pielii, diminuând cicatricile sau porii dilatați.
 • Absorbția optimă a substanțelor active: pielea este mai receptivă la substanțele aplicate, cum ar fi serurile cu antioxidanți și vitamine.

Mai mult, combinația ședințelor de microneedling cu oxigen hiperbaric și radiofrecvență poate oferi rezultate remarcabile pentru rejuvenarea facială și îmbunătățirea aspectului pielii.

Oxigenul hiperbaric, expunând pielea la concentrații ridicate de oxigen, accelerează procesul de vindecare după microneedling, hrănind celulele pielii și reducând inflamația. În același timp, radiofrecvența încălzește straturile profunde ale pielii, contractând fibrele de colagen și oferind un efect de lifting și strângere a pielii. Această combinație aduce multiple beneficii, inclusiv îmbunătățirea texturii, fermității și uniformizarea tonului pielii, precum și estomparea cicatricilor de acnee.

Tratament clasic de lifting cu proteine si complex de peptide

Tratament clasic de lifting cu proteine si complex de peptide

Îmbătrânirea pielii este un proces natural determinat de  trecerea timpului dar și de alte cauze, cum ar fi starea de sănătate precară, fumatul, consumul excesiv de alcool, expunerea îndelungată la soare sau menopauza. Toate aceste cauze duc la pierderea elasticității pielii, tonusului, turgorului, apare laxitatea, precum și schimbări ale reliefului pielii și căderea ovalului feței. Cu ajutorul tratamentelor faciale  efectuate constant, putem să încetinim acest proces, pentru ca pielea să aibă un aspect tânăr de lungă durată.

Beneficii 

 • remodelarea ovalului feței
 • estomparea ridurilor
 • stimularea sintezei de colagen și eleastinei
 • activarea circulației sanguine
 • stimuarea limfodrenajului

Durată tratament

Durata tratamentului este de 60 min.

 

Tratamente hidratare

Tratament Intraceuticals

Tratament Intraceuticals

Tratamentul Intraceuticals este unul dintre cele mai utilizate tratamente faciale la nivel mondial, apreciat de vedete din toată lumea. Tratamentul Intraceuticals revoluționează domeniul tratamentelor faciale deoarece este singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm. Intraceuticals se adresează tenului normal, cu riduri fine și previne deshidratarea pielii și îmbătrânirea prematură.

 

Studiile clinice au dovedit ca Intraceuticals este cel mai eficient tratament de hidratare și  contribuie la menținerea sănătății pielii și reducerii ridurilor prin combinarea acidului hialuronic și a oxigenului hiperbaric cu extracte de aloe vera, ceai verde și vitamina A, C și E.

Deoarece ingredientele active pătrund în derm într-o proporție mult mai mare, datorită moleculelor mici de acid hialuronic – inovație Intraceuticals, tratamentele au un efect vizibil de întinerire și sunt mult mai eficiente decât alte tipuri de tratamente clasice. 

Tehnologia Intraceuticals cu oxigen hiperbaric folosește oxigen pur (90-95 %) sub presiune hiperbarică, ce ajunge direct în derm. Oxigenul pur introdus în piele este un adevărat medicament care grăbește vindecarea leziunilor și tratează imperfecțiunile de la nivelul pielii.

Tratamentul Intraceuticals este realizat cu ajutorul unui sistem care pulverizează oxigenul pur, presurizat, deasupra tegumentului pentru a diminua ridurile, liniile fine și pentru un efect de rejuvenare facială.

Tipuri de tratamente:      

Tratamentul Intraceuticals Rejuvenante este tratamentul care hidratează  pielea și oferă un efect de lifting de lungă durată. Este potrivit pentru toate tipurile de ten și oferă un aspect neted, reîntinerit și proaspăt. În plus, Rejuvenate tratează delicat ridurile și liniile fine.

Tratamentul Intraceuticals Atoxelene este un tratament recunoscut pentru efectele sale  asemănătoare injectării cu toxină botulinică. Tratamentul Intraceuticals Ateoxelene diminuează liniile fine și ridurile cauzate de contracțiile musculare. De asemenea, tratamentul catifelează și hidratează pielea și poate fi folosit în combinație cu alte tratamente Intraceuticals.

Tratamentul Intraceuticals Opulence este un tratamentul corector anti-pete pigmentare. Opulence calmează, relaxează și întinerește, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Este calmant, relaxant și uniformizează tenul. Atenuează progresiv petele pigmentare, stopează fenomenul de pigmentare a pielii și încetinește sinteza de melanină;

Tratamentul Intraceuticals Clarity este perfect pentru tenul acneic, gras, seboreic sau cu impurități și pori dilatați. Ajută la calmarea pielii și la dispariția iritațiilor, precum și la netezire și matifiere. De la primul tratament Clarity acneea este redusă, bacteriile sunt eliminate iar tenul își recapătă strălucirea.

Intraceuticals este o linie unică de tratamente, aparatură și produse complementare de îngrijire a pielii, bazate pe o tehnologie inovatoare, unică pe piața de estetică a pielii.

Durata tramentului este de 50 min și se poate realiza săptămânal.

Tratament Intraceuticals Boosters
tratament facial intraceuticals boosters

Tratament Intraceuticals Boosters

Gama de boostere ale tratamentului Intraceuticals a fost creată pentru a oferi soluții pentru diverse probleme ale tenului fiind disponibile atât în varianta pentru infuzie, cât și în cea de cremă, pentru a spori efectul tratamentului realizat în clinică.

Booster Vitamina A Diminuează porii dilatați, tratează arsurile solare și uniformizează textura pielii.

Booster Antioxidanți Revitalizează pielea cu ajutorul antioxidanților naturali extrem de puternici, respectiv extracte din kakadu plum, o plantă din Australia. Reduce cearcănele și luptă cu radicalii liberi.

Booster Vitamina C+3 Protejează pielea cu 3 forme combinate de vitamina C, asigură fotoprotecție și tratează hiperpigmentarea.

Booster ColagenAsigură un cocktail puternic de peptide de colagen pentru a reîntineri și restabili volumul și fermitatea pielii, reducând vizibil ridurile.

Beneficii

 • hidratare intensă datorită celor 3 tipuri de molecule de acid hialuronic;
 • penetrare mai bună a ingredientelor active datorită oxigenului hiperbaric;
 • ajută la refacerea mai rapidă a pielii după tratamente invazive.

Pentru fiecare tratament booster cu oxigen este necesar un număr de 6 ședințe pentru rezultate spectaculoase.

Tratament hidratare clasic

Tratament hidratare clasic

Tratamentul pentru hidratare și rejuvenare hrănește pielea, tonifică mușchii feței, stimulează circulația sanguină. Tratamentul pentru hidratare contribuie la o hidratare profundă a tenului pentru a crește gradul de elasticitate și fermitate a pielii. Rezultatul este un ten frumos, sănătos, luminos și hidratat în profunzime.

Etape tratament:

 1. Curățare, exfoliere și tonifiere ten;
 2. Masaj facial;
 3. Serum hidratant;             
 4. Mască și cremă hidratantă, în funcție de recomandarea specialistului.

Beneficii:

 • Hidratează intensiv tenul;
 • Redă strălucirea și elasticitatea pielii;
 • Are efect de umplere a ridurilor și a liniilor fine;
 • Conferă un efect de lifting facial.

Tratamentul durează 60 minute.

Tratament hidratare Golden Glow (cu nanoparticle de BioAUR)

Tratament hidratare Golden Glow (cu nanoparticle de BioAUR)

Tratamentul facial de hidratare Golden Glow este o terapie unică de întinerire ce folosește nanoparticule de BioAur pentru a încetini procesul natural de îmbătrânire.Încă din antichitate aurul a fost folosit pentru proprietățile sale curative și regenerante.

Pe lângă proprietătile antibacteriene, aurul este și un excelent antioxidant ce ajută la transportarea moleculelor de oxigen direct în piele, revitalizând pielea.

Tratamentul facial de hidratare Golden Glow stimulează circulația limfatică și drenarea sângelui, încetinind procesul de îmbătrânire al pielii. Încetinește scăderea elasticitații pielii și procesul de pierdere a colagenului, crește gradul de elasticitate al stratului de bază al pielii, făcând-o astfel mult mai fermă și cu un aspect întinerit, reduce semnele de îmbătrânire cauzate de razele solare și trecerea anilor. Mai mult, prin efectul său antiinflamator, tratamentul Golden Glow încetinește secreția melaninei și a semnelor de îmbătrânire.

Beneficii:

 • Activează sinteza de colagen;
 • Restabilește funcția de barieră impermeabilă a pielii;
 • Crește gradul de elasticitate al pielii;
 • Hrănește tenul în profunzime;
 • Reduce liniile fine și atenuează ridurile;
 • Luptă împotriva radicalilor liberi;
 • Conferă luminozitate tenului.

Tratamentul facial de hidratare Golden Glow este recomandat și tenului sensibil, care se irită ușor, dar și tenului cu pori foarte dilatați, aurul fiind un bun antialergenic, cu proprietăți foarte asemanatoare apei termale.

Tratamentul are o durată de 60 minute.

Tratamente faciale Venus Viva

Tratament Venus Viva full face/gât/decolteu

Tratament Venus Viva full face/gât/decolteu

Tratamentul Venus Viva pentru față, gât și decolteu este o soluție nechirurgicală ideala in rezolvarea leziunilor cutanate usoare pana la severe. Tratamentul Venus Viva este ideal pentru a corecta problemele tenului, diminuarea cicatricilor, porilor dilatați si ridurilor profunde.

Indicații: 

 • Reducerea vizibilă a porilor;
 • Reducerea semnelor de îmbătrânire;
 • Îndepărtarea neregularităților de textură;
 • Reducerea cicatricilor post-acneice;
 • Diminuarea ridurilor adânci și a celor fine;
 • Tratarea rozaceei.

Venus Viva are la bază o nouă tehnologie de radiofrecvență nanofracționată, cea mai puternică de pe piață, compatibilă cu toate tipurile de piele. E important de știut că radiofrecvența nanofracționată tratează pielea în profunzime, ameliorând și cele mai adânci iregularități ale acesteia.

Tratamentul Venus Viva full face tratează cicatricile post-acneice din interior, astfel că rezultatele sunt vizibile și de lungă durată. Ridurile sunt ameliorate vizibil încă de la prima ședință de radiofrecvență.

Tratamentul Venus Viva reduce semnificativ ridurile profunde sau fine din zona ochilor. Procedura este minim invazivă, nedureroasă și nechirurgicală și este potrivită pentru toate tipurile de piele.

Tratamentul Venus Viva tratează cicatricile post-acneice de pe pomeți, rozaceea sau alte afecțiuni, precum și aspectul neuniform al acestora. De asemenea, este util și pentru ameliorarea ridurilor de expresie, tratează cicatricile, laxitatea pielii, ridurile fine  sau alte afecțiuni, precum și aspectul neuniform al pielii.

Tratamentul are o durată de 60 minute

Tratament Venus Viva pentru cicatrici și vergeturi
tratament cicatrici si vergeturi

Tratament Venus Viva pentru cicatrici și vergeturi

Venus VIVA, tehnologia aprobată de organizația americană FDA (Food and Drug Administration), este astăzi un aparat ultra-performant, cu studii științifice, care reduce și tratează vergeturile apărute în urma sarcinii sau a fluctuațiilor în greutate.

Tratamentul medical Venus Viva este primul tratament din lume care diminuează vizibil vergeturile și cicatricile încă de la prima ședință. Tratamentul Venus Viva este o soluție minim invazivă nechirurgicală pentru refacerea pielii. Echipamentul corectează problemele tenului și îmbunătățește aspectul pielii cu cicatrici, pori dilatați, riduri profunde.

Venus Viva are la bază noua tehnologie de radiofrecvență fracționată, cea mai puternică de pe piață. Aceasta tratează pielea în profunzime, ameliorând și cele mai adânci iregularități ale acesteia. Tratamentul Venus Viva pentru cicatrici tratează cu succes cicatricile post-acneice sau ridurile pentru că tratează pielea în interior și ajută la repararea acesteia în timp record.

Beneficii:

 • Tratează și reduce vergeturile;
 • Tratează imperfecțiunile pielii: cicatrici post acneice, pori dilatați, riduri, linii fine, pete hiperpigmentare;
 • Produce un efect de tonifiere al pielii;
 • Tratează în siguranță orice tip de piele;
 • Tratează toate zonele corpului: abdomen, piept, șolduri, coapse sau fese;
 • Tratament rapid;
 • Rezultate pe termen lung.

Tratamentul Venus Viva™  pentru rejuvenare cutanată folosește un aplicator pe bază de Radiofrecvență NanoFracționată, cu mici pini care livrează căldura selectiv, prin coloanele pe care le creează la nivelul pielii. Astfel, se creează mici leziuni (arsuri) micro-dermale care duc la activarea procesului natural de vindecare, stimulând producția fibrelor de colagen și elastină, reparând astfel orice semne vizibile pe suprafața tenului.

Durata tratamentului

Durata sesiunii de tratament variază în funcție de dimensiunile zonei tratate și recomandările specialistului. Un protocol complet de tratament necesită 6 ședințe efectuate la un interval de 4 săptămâni.

Timpul de recuperare este scurt,  iar vindecarea se va desfășura pe o perioadă de la 1-4 săptămâni, în funcție de problema tratată, intensitatea folosită și reacția fiecărui organism. Inflamația dispare în 24-72 de ore post procedură și vor apărea mici cruste care se vor  descuama în câteva zile.

La Clinica Endorfine vei găsi, pe lângă serviciile performante și echipamentele de top, o echipă dedicată și un spațiu potrivit nevoilor tale.