Slăbirea localizată – Află 3 metode accesibile prin care este posibilă

slapid rapid

Slăbirea localizată este acum de interes nu doar pentru femei, ci și pentru bărbați. Dar oare este posibil să reducem țesutul adipos doar din zonele în care ne dorim? Ba mai mult, putem face asta fără efort și sudoare?
DA! Îți prezentăm în acest articol 3 metode de slăbit în zonele dorite.

Sportul și mișcarea consecventă

Majoritatea femeilor își doresc să aibă o formă a corpului de clepsidră. Mai exact, un abdomen plat și o talie trasă ca prin inel, în timp ce bustul și posteriorul să fie mai voluptoase. Cu toate acestea, corpul fiecărei persoane este diferit, iar țesutul adipos nu se depune întotdeauna unde ne-am dori.

Poate că ai auzit și tu despre faptul că „abdomenele topesc grăsimea de pe burtică” sau că „genoflexiunile subțiază coapsele”. Dacă nutriționistul sau antrenorul tău personal ți-au spus asta, îți recomandăm călduros să-i concediezi.

Adevărul este că exercițiile de acest tip nu topesc țesutul adipos din zonele respective, ci îți tonifiază mușchii care se află sub grăsime, pielea captând un aspect mai ferm. Ba mai mult, dacă te antrenezi îndeajuns de mult încât să crești masa musculară, diametrul taliei sau al coapselor ar putea chiar să crească.

E important să înțelegi că exercițiile fizice și o alimentație adecvată te ajută să slăbești, dar vei pierde grăsimea uniform, de pe toată suprafața corpului. Nu există exerciții fizice care să te ajute să slăbești doar dintr-un singur loc.

Slăbire localizată fără sport sau bisturiu

Acum poți scăpa de colăceii inestetici și diminua grăsimea localizată cu ajutorul tratamentelor de remodelare corporală, astfel încât să ajungi la rezultatele dorite într-un mod relaxant și fără prea multe bătăi de cap.

În cadrul acestora sunt folosite aparate de ultimă generație care folosesc tehnologii inovative precum radiofrecvența fracționată, radiofrecvența multipolară (Criolipoliză, Raze infraroșii, Câmpuri electro-magnetice) sau vacuum pulsat.

Fiecare tratament acționează diferit asupra țesutului adipos, unele îl pot topi la temperaturi înalte, altele îl pot cristaliza la temperaturi foarte scăzute, ca mai apoi să fie eliminat prin drenaj limfatic. Cele mai bune rezultate sunt obținute prin combinarea mai multor tehnologii într-un singur plan de tratament.

Vestea și mai bună este că aceste metode nu dau rezultate doar în diminuarea grăsimii, ci și în reducerea celulitei și a laxității cutanate. De cele mai multe ori, efectele se văd încă de la prima ședință.

Sună atât de bine încât ți-ai lua unul acasă, așa-i? Ei bine, dacă nu vrei să cheltuiești câteva zeci de mii de euro în acest sens, află că poți beneficia de ele în Clinica Endorfine.

Dacă ți-am atras atenția, îți prezentăm în continuare trei tratamente cu ajutorul cărora pacientele noastre ajung la rezultatele dorite.

Tratament de remodelare corporală VelaShape III

VelaShape III este tratamentul ideal de remodelare corporală care te ajută să scapi de celulită și să scazi vizibil în centimetri. Este un tratament non-invaziv și non-chirurgical, având rezultate deosebite în reducerea circumferinței și a celulitei în zonele tratate.

Încorporează 4 tehnologii de ultimă generație într-un singur dispozitiv

 • Lumina infraroșie (IR) care încălzește țesutul până la 3 mm adâncime;
 • Radiofrecvența bipolară (RF) ce încălzește țesutul până la 15 mm adâncime;
 • Vacuum pulsat, care asigură livrarea precisă a energiei;
 • Role pentru masaj și drenaj.

Tratamentul VelaShape III presupune masarea zonei de tratament cu aplicatorul special, în funcție de protocolul de tratament. Tratamentul este relaxant pentru pacient, care va simți numai o senzație plăcută de căldură. Considerat un tratament unic, ușor de folosit, fără timp de recuperare ce asigură confortul pacientului. Acționează prin topirea și descompunerea celulelor grase adipoase care sunt eliminate în mod natural din corp.

Beneficii:

 • Pielea devine mai tonifiată;
 • Slăbești în centimetri încă de la prima ședință
 • Rejuvenarea pielii prin stimularea circulației și producției de colagen;
 • Reducerea laxității cutanate (pielea „lăsată”)
 • Celulita este vizibil diminuată;
 • Reducerea bărbiei duble;
 • Aspectul și textura pielii sunt îmbunătățite;
 • Tratamentul nu implică recuperare sau disconfort.

Tratament de remodelare corporală Criolipoliză

Criolipoliza este soluția pentru îndepărtarea colăceilor inestetici și a grăsimii greu de înlăturat. Procedura de remodelare corporală se realizează cu aparatul Cryomed și implică eliminarea definitivă a celulelor adipoase și prin expunerea acestora la temperaturi foarte scăzute.

Tratamentul favorizează reducerea celulelor grase într-un mod natural și gradat prin expunerea zonelor tratate la temperaturi foarte scăzute, fără a crea disconfort pacientului în timpul tratamentului. Rezultatele sunt uimitoare în condițiile în care tratamentul se realizează în paralel cu alte tratamente care ajută accelerarea procesului de slăbire și remodelare.

Incorporează 3 tehnologii revoluționare în domeniul estetico-medical:

 • Tehnologia de Vacuum, care asigură livrarea precisă a energiei;
 • Crioterapie, metodă prin care țesutul adipos este expus la temperaturi scăzute;
 • Lumină infraroșie (IR).

Beneficiile tratamentului de Criolipoliză:

 • O metodă de slăbit care nu provoacă durere, aprobată prin teste clinice;
  Scazi între 3 și 8 cm în talie după o singură ședință;
 • Îți modelezi zonele unde dieta și exercițiile nu te ajută;
 • Procedura reprezintă stres redus pentru organism;
 • Ai parte de o companie plăcută pe durata ședinței și primești sfaturi personalizate ca să te menții în formă;
 • Vei slăbi frumos și sănătos, în timp ce pielea va capătă un aspect mai tânăr;
 • Grăsimea tratată va dispărea pentru totdeauna și nu va împiedica funcționarea ficatului.

Tratamentul de radiofrecvență multipolară – Venus Legacy

Tratamentul cu radiofrecvență multipolară Venus Legacy este tratamentul care te ajută să reduci semnificativ centimetrii din circumferința zonelor tratate, astfel încât tu să te simți mai încrezătoare și mai bine în pielea ta.

Eficient împotriva celulitei, grăsimii localizate și laxității cutanate, îmbunătățește totodată calitatea, tonusul și textura pielii. Este considerat cel mai cunoscut tratament pentru a scăpa de celulită, vergeturi și constituie o metodă alternativă de tonifiere a corpului într-un timp mult mai scurt.

Vestea bună este că îl poți face indiferent de tipul tău de piele, iar rezultatele se văd pe întregul corp: piele netedă, corp tonifiat, remodelare armonioasă a corpului și nu în cele din urmă reducerea circumferinței și a celulitei.

Tratamentul numărul 1 în lume pentru remodelare corporală ce folosește tehnologia 4D, care cuprinde:

 • Radiofrecvența multi-polară;
 • Câmpuri electro-magnetice pulsate;
 • Tehnologia VariPulse cu feedback termal în timp real.

Beneficiile tratamentului de radiofrecvență multipolară Venus Legacy:

 • Elimină aspectul de piele lăsată (laxitatea pielii);
 • Diminuarea vizibilă a celulitei, cu cel puțin o mărime la pantaloni;
 • Eliminarea stratului adipos fără durere sau disconfort;
 • Reconturarea taliei și a formelor corpului;
 • Tonifierea și îmbunătățirea vizibilă a texturii pielii;
 • Efecte rapide (chiar după prima ședință).

Noi ne-am convins că acum este simplu, ușor și nedureros să îți remodelezi corpul pentru a fi tonifiat, fără piele lăsată sau celulită. În Clinica Endorfine realizăm cu multă pasiune cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală pentru ca tu să obții rezultate de la prima ședință.

Călătoria spre remodelarea corpului tău începe la Clinica Endorfine! Programează prima ta vizită în clinica în care TU ești pe primul loc!

VREAU DETALII SUPLIMENTARE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *