Piele fină, fără păr nedorit cu epilarea definitivă Primelase

Spune adio durerii, iritațiilor, foliculitei și părului nedorit cu epilarea laser. Obține o piele catifelată în doar câteva ședințe cu laserul Primelase HR Excellence!

Programează-te la epilare definitivă

La Clinica Endorfine, oferim soluția perfectă pentru problemele tale de epilare. Echipamentul nostru de ultimă generație Primelase Excellence HR, cu un laser diode de 810 nm, asigură o epilare rapidă, prin care părul este distrus de la rădăcină.  Pregătește-te pentru o vară cu 0% păr nedorit și 100% libertate să porți ce vrei, când vrei. 

 

Rezultate de la prima ședință

Efecte pe termen îndelungat

Procedură inovativă și sigură

Rezultatele și recenziile clienților noștri

Ne mândrim cu rezultatele clienților noștri și avem mulți clienți fericiți care au experimentat beneficiile epilării cu laser. Clienții noștri au observat o reducere semnificativă a creșterii părului după doar o singură ședință, iar pielea lor a rămas netedă și moale. Nu ne credeți pe cuvânt – aflați ce spun clienții noștri despre experiență:

Noua noastră ofertă

Pentru a face această experiență transformatoare și mai accesibilă, avem o ofertă specială pentru tine:

 4000 lei (55% reducere) pentru 6 ședințe de epilare cu laser Full Body pentru femei

Ședința cuprinde orice zone îți dorești, iar oferta valabilă în limita unui număr limitat de 25 de locuri.

40% reducere
la pachetele de 6 ședințe pentru orice zonă a corpului

Pentru orice altă zonă a corpului.
Vezi aici prețurile pentru pachetele de 6 ședințe.

Ofertele sunt valabile până pe 30 septembrie 2023

Programează-te la epilare definitivă

Demonstrație gratuită și opțiuni de plată flexibile

La Clinica Endorfine, credem în puterea epilării definitive Primelase. De aceea, îți oferim o ședință demo GRATUITĂ pentru axile, astfel încât să poți experimenta diferența pe propria piele. În plus, pentru pachetele de 6 ședințe, ai posibilitatea să plătești în 3 rate.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este sigură epilarea cu laser?

Da, epilarea cu laser este sigură atunci când este efectuată de către profesioniști instruiți care utilizează echipamente adecvate, cum ar fi echipamentul nostru Primelase Excellence HR.

Câte ședințe sunt necesare?

Numărul de ședințe necesare variază în funcție de tipul de păr al individului, de tipul de piele și de zona de tratament. Experții noștri îți vor recomanda un plan de tratament personalizat în timpul consultației. De regulă, clienții noștri scapă de 90% din părul nedorit în 4 sau 6 ședințe.

La ce interval de timp se fac ședințele?

Frecvența ședințelor depinde de tipul de piele și de zona care urmează să fie epilată. De regulă, se fac la un interval de 6-8 săptămâni. Specialiștii noștri vor crea un plan personalizat pentru tine, astfel încât să ajungi la cele mai bune rezultate.

Dacă te-ai săturat de aspectul inestetic al pielii după epilare și îți dorești să scapi această grijă constantă, te așteptăm să ne treci pragul. La Clinica Endorfine îți readucem zâmbetul pe buze și te scăpăm de griji, pentru ca tu să radiezi de energie feminină și bună dispoziție. Completează formularul de contact pentru detalii și programări!